ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΑΞΙ

ZANTE TAXI

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Το Ραδιοταξί Ζακύνθου σας καλωσορίζει και σας ευχαριστεί που επιλέξατε το νησί μας για τις διακοπές σας και σας εύχεται μια ξεκούραστη και ήρεμη διαμονή.

Αγαπητοί ταξιδιώτες, έχοντας επαγγελματική εμπειρία δεκαετιών έχοντας διανύσει εκατομμύρια χιλιόμετρα πάνω στο νησί αλλά, πρωτίστως, αναγνωρίζοντας το σημαντικότατο ρόλο σας στην οικονομική επιβίωση μας, σας προσφέρουμε με ευχαρίστηση, αυτόν τον απόλυτα αξιόπιστο τουριστικό οδηγό, τον οποίο επιμεληθήκαμε εμείς προσωπικά, προκειμένου να οργανώσετε με τον καλύτερο τρόπο από μόνοι σας, το χρόνο της γνωριμίας σας με τη Ζάκυνθο!

Το νησί είναι γεμάτο από παράδοση, πολιτισμό και φυσικά είναι διάσημη φιλική φιλοξενία.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ZANTE TAXI

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ZANTE TAXI ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΑΣ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε το ΡαδιοΤαξί Ζακύνθου για τη διαδρομή σας. Ένας από τους βασικούς είναι ότι είμαστε η μόνη επίσημη εταιρεία ταξί στο νησί.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΑΞΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Το Ραδιοταξί Ζακύνθου σας προτείνει μια διαφορετική γνωριμία με το νησί!

Χρησιμοποιήστε ένα άνετο ταξί, με κλιματισμό, από μια πιάτσα ταξί στην περιοχή που διαμένετε ή τηλεφωνήστε στο κέντρο Ραδιοταξί στο 26950 48400 και κλείστε ένα ταξί αν έχετε την ευχαρίστηση για να πραγματοποιήσετε μαζί μας μια από τις 4 περιηγήσεις που σας προτείνουμε παρακάτω.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ

Κρατείστε στα χέρια σας αυτό το έντυπο, βρείτε ίσως δύο φίλους ακόμη και μοιραστείτε το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στη διαδρομή που προτιμάτε. Θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από αυτήν την εμπειρία. Η χρονική διάρκεια των εκδρομών είναι κατά προσέγγιση. Εμείς απλώς σας προτείνουμε παρακάτω, κάποιες διαδρομές.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 60.00 € ΑΝΑ ΩΡΑ

ZANTE TAXI ΠΙΑΤΣΕΣ

ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΑΣ;

ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΑΞΙ ΤΩΡΑ

Επιτυχής

Λάθος

Επιβεβαίωση