ZANTE TAXI ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ & ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΜΕ ΕΝΑ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ

vip tours

Το Ραδιοταξί Ζακύνθου σας προτείνει μια διαφορετική γνωριμία με το νησί!

Χρησιμοποιήστε ένα άνετο ταξί, με κλιματισμό, από μια πιάτσα ταξί στην περιοχή που διαμένετε ή τηλεφωνήστε στο κέντρο Ραδιοταξί στο 26950 48400 και κλείστε ένα ταξί αν έχετε την ευχαρίστηση για να πραγματοποιήσετε μαζί μας μια από τις 4 περιηγήσεις που σας προτείνουμε παρακάτω.

Hold on to this leaflet, perhaps find 2 more friends and share the amount corresponding to the trip you prefer. You will be delighted with the experience. (The duration of the trip is approximate). Each one can last more if you like.

DURATION: 45’
STOPS: 1 (0,15’)
COST: 60€ per hour
ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΤΣΙΛΙΒΙ ΜΠΟΧΑΛΗ ΓΑΙΤΑΝΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΓΑΙΤΑΝΙ.

Σε αυτή τη περιήγηση, θα διασχίσουμε τη βορειοανατολική ακτή της πόλης, κατά μήκος της θάλασσας, φτάνοντας στη θαυμάσια περιοχή του Κρυονερίου με το εκκλησάκι της Παναγίας. Θα ανηφορίσουμε στους κατάφυτους από ελιές λόφους του Ακρωτηρίου και σε λίγα λεπτά θα δούμε από ψηλά τη μαγευτική αμμουδιά του Τσιλιβί.

 περιοχή μπόχαλης ζάκυνθος

Στη συνέχεια, περνώντας μέσα από ευωδιαστούς κήπους, θα κατευθυνθούμε στο προάστιο της Μπόχαλης. Εδώ θα σταματήσουμε για 10-15 λεπτά, για να απολαύσετε τη φοβερή θέα προς την πόλη. Λίγο μετά θα περάσουμε μπροστά από το λόφο του Κάστρου και θα μπούμε στο χωριό Γαιτάνι. Τέλος, εισερχόμενοι στην πόλη από τη δυτική πλευρά της, θα περάσουμε από την εκκλησία του Αγ. Διονυσίου και συνεχίζοντας στη παραλιακή οδό του λιμανιού θα καταλήξουμε στη πλατεία Σολωμού.

DURATION: 2 hours and 30’
STOPS: 4 (1 hour)
COST: 60€ per hour
ΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΘΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΧΡΟΝΟ
ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΜΠΟΧΑΛΗ ΤΣΙΛΙΒΙ ΑΝΩ ΓΕΡΑΚΑΡΙ ΑΛΥΚΑΝΑΣ ΑΛΥΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΦΙΟΛΙΤΙ ΛΑΓΚΑΔΑΚΙΑ ΒΟΥΓΙΑΤΟ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ ΜΟΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Θα ξεκινήσουμε από την πόλη της Ζακύνθου και ο πρώτος προορισμός θα είναι το εξαιρετικό προάστιο της Μπόχαλης. Εδώ θα απολαύσετε μια αισθησιακή θέα για 15 λεπτά. Βρίσκεστε ίσως στο πιο ελκυστικό μέρος του νησιού! Μετά ακολουθούμε πορεία προς το Τσιλιβί και την τουριστική περιοχή του, θαυμάζοντας από ψηλά την καταπληκτική παραλία του.

Αφού περάσουμε την παραλία Ψαρού, ανηφορίζουμε στο χωριό Άνω Γερακάρι, το οποίο είναι χτισμένο πάνω σε λόφο, όπου δεσπόζει η εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Εδώ θα σταματήσουμε για 15 λεπτά, για να απολαύσουμε το ζωγραφικό πίνακα που απλώνεται κάτω από τα πόδια μας. Μια αξέχαστη θέα προς όλα τα σημεία του νησιού. Ο δρόμος στη βάση του λόφου διαχωρίζεται. Στα δεξιά ενώνεται με το κεντρικό δρόμο που μας οδηγεί στις Αλυκές. Οι Αλυκές είναι ένα ωραίο ψαροχώρι, με μια επιβλητική αμμουδιά. Υπάρχουν επίσης πολλές τουριστικές εγκαταστάσεις. Το χωριό έχει αυτό το όνομα εξαιτίας των αλυκών που υπάρχουν εκεί και παράγουν αλάτι. Ο δρόμος μας τώρα ανεβαίνει προς το Καταστάρι, το πιο πολυπληθές χωριό της Ζακύνθου, με πολλά νερά και πλούσιους ελαιώνες.

καταστάρι ζάκυνθος

Βγαίνοντας από το Καταστάρι, θα διασχίσουμε μερικά γραφικά χωριά στους πρόποδες του όρους Βραχίωνα, γνωστά με την ονομασία "χωριά της Ρίζας". Το πρώτο από αυτά είναι τα Πηγαδάκια με τη εκκλησία της Αγ. Βαρβάρας, που περιέχει θησαυρούς από άλλες κατεστραμμένες εκκλησίες. Μετά θα περάσουμε από την Καλλιθέα με τα γραφικά σπίτια και τις καταπράσινες λουλουδιασμένες αυλές.

Το Σκουλικάδο διαδέχεται την Καλλιθέα. Το χωριό αυτό έχει μια μακρά παράδοση στις "Ομιλίες", ένα είδος ερασιτεχνικού, παραδοσιακού, λαϊκού θεάτρου, που γράφεται από άγνωστους συγγραφείς με πηγαίο ταλέντο και παίζεται σε ανοιχτούς χώρους από ερασιτέχνες ηθοποιούς σατιρίζοντας, με μια δόση υπερβολής, τα γεγονότα της Ζακυνθινής κοινωνίας.

Λίγο μετά, φτάνουμε στην Αγ. Μαρίνα. Η ομώνυμη εκκλησία της είναι προστατευόμενο μνημείο. Είναι βασιλική χωρίς τρούλο, σε σχήμα σταυρού. Θεμελιώθηκε το 1835. Η εσωτερική αρχιτεκτονική είναι εντυπωσιακή. Εδώ υπάρχει επίσης το εξαιρετικό «Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Χέλμη», το οποίο φιλοξενεί συλλογές χλωρίδας και πανίδας, με πάνω από 1500 δείγματα από τη φύση της Ζακύνθου. Μπορούμε να σταματήσουμε για 30 λεπτά αν επιθυμείτε να το επισκεφτείτε (σε περίπτωση επίσκεψης στο μουσείο, ο χρόνος της περιήγησης παρατείνεται για όσο χρόνο χρειασθείτε) (λειτουργεί από 9.00 πμ έως 18.00 μμ). Ύστερα διασχίζουμε τα μικρά χωριά Αγ. Πάντες, Φιολίτι, Λαγκαδάκια, Βουγιάτο και βλέπουμε το Μαχαιράδο να απλώνεται μπροστά μας, λίγα χιλιόμετρα μετά, βυθισμένο στους ελαιώνες του. Εδώ σταματάμε για 10 λεπτά. Η βασιλική της Αγ. Μαύρας είναι μια θαυμαστή εκκλησία με το εξαιρετικό, πέτρινο, σκαλιστό καμπαναριό της, του οποίου οι βενετσιάνικες καμπάνες είναι διάσημες για τον μελωδικό τους ήχο και ακούγονται σε όλο το νησί. Τελευταίο αξιοθέατο στη περιήγηση μας είναι το γυναικείο μοναστήρι της Παναγίας της Ελευθερώτριας, που μοιάζει με φρούριο. Σταματάμε για 10-15 λεπτά. Εδώ έχουν θέση μόνο η σιωπή και ο θαυμασμός. Έπεται η επιστροφή μας στη πόλη διανύοντας περίπου 11 χλμ.

DURATION: 3,15’
STOPS: 4 (0,45)
COST: 60€ per hour
ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΜΠΟΧΑΛΗ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ ΛΙΘΑΚΙΑ ΑΓΑΛΑΣ ΚΕΡΙ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΙΟΥ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ ΑΓΙΟΣ ΣΩΣΤΗΣ ΛΑΓΑΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

Ξεκινώντας από την πόλη, ακολουθούμε το γραφικό δρόμο για το λουλουδιασμένο προάστιο της Μπόχαλης. Εδώ σταματάμε για 15 λεπτά περίπου για να χαρείτε την εξαιρετική θέα. Είναι ίσως το πιο ελκυστικό σημείο πάνω στο νησί. Εν συνεχεία, θα κατευθυνθούμε στο χωριό Μαχαιράδο στο κέντρο του κάμπου του νησιού. Θα σταματήσουμε για 10 λεπτά στην εκκλησία της Αγ. Μαύρας. Είναι μια βασιλική με ένα υπέροχο εσωτερικό που κάηκε μερικά χρόνια πριν και τώρα ανακατασκευάζεται. Οι βενετσιάνικες καμπάνες του εξαιρετικού πέτρινου σκαλιστού καμπαναριού της είναι διάσημες για το μελωδικό τους ήχο και λέγεται ότι ακούγονται σε όλο το νησί.

Από εκεί, κάνοντας μια διαδρομή μέσα στο πράσινο, θα φτάσουμε στη Λιθακιά, ένα πλούσιο κεφαλοχώρι στους πρόποδες του μεγάλου βουνού. Έχει μερικά παλιά αρχοντικά και ένα κέντρο για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας. Από εδώ θα ανηφορήσουμε παίρνοντας το δρόμο μέσα στο καταπράσινο βουνίσιο τοπίο που μας οδηγεί στον Αγαλά, ένα παραδοσιακό χωριό με φόντο το γαλάζιο Ιόνιο Πέλαγος. Εδώ θα σταματήσουμε για 10 λεπτά. Πορεύοντας ανάμεσα σε πευκοδάση, ελαιώνες και (άγριόθαμνους), κατευθυνόμαστε προς το χωριό Κερί. Ένα όμορφο χωριό, εντελώς διαφορετικό από όσα έχουμε δει ως τώρα. Πριν εισέλθουμε στο χωριό, περνάμε από την εκκλησία της Παναγίας της Κεριώτισας, που είναι χτισμένη το 1745 στο σημείο που βρέθηκε η θαυματουργή εικόνα της. Είναι αναγεννησιακού ρυθμού, με κίονες στην είσοδο και θαυμαστό μπαρόκ τέμπλο.

 φάρος κεριού ζάκυνθος

Διασχίζοντας τα στενά δρομάκια, οδηγούμαστε στο Φάρο του Κεριού και σταματάμε για 10 λεπτά. Στέκεται 300 μέτρα πάνω από τη θάλασσα. Το γαλάζιο του Ιονίου αναμιγνύεται με τον ορίζοντα! Η θέα κόβει την ανάσα! Στα αριστερά μας δυο πελώριοι λευκοί βράχοι (σκόπελοι) αναδύονται από το κρυστάλλινο νερό για να πάρουν μέρος στο υπερθέαμα! Είναι οι ονομαζόμενες "Μυζήθρες". Εδώ πραγματικά δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοθαυμάσει. Στ’ αριστερά του φάρου κυματίζει η μεγαλύτερη Ελληνική σημαίατου κόσμου (Ρεκόρ Γκίνες).

Εν συνεχεία, θα πάρουμε τη κεντρική αρτηρία που οδηγεί στη λίμνη του Κεριού, κατεβαίνοντας ανάμεσα στα πεύκα και απολαμβάνοντας τη θέα ενός ήρεμου κόλπου με ένα γραφικό λιμανάκι. Η θάλασσα και το τοπίο ολόγυρα δίνουν την εντύπωση μιας γαλήνιας λίμνης, βλέποντάς τα από ψηλά. Απέναντι από τη παραλία είναι το κατάφυτο Μαραθωνήσι. Επιστρέφουμε στον κεντρικό δρόμο, ο οποίος θα μας οδηγήσει στην παραλία της Λιθακιάς και στο νησάκι του Αγ. Σώστη. Στο παρελθόν ήταν ενωμένο με τη στεριά αλλά, ο σεισμός του 1633 το χώρισε από την ακτή. Το όνομα του οφείλεται στο εκκλησάκι του Αγ. Σώστη, που βρίσκεται εκεί από το 14ο αιώνα. Έπεται ο Λαγανάς με την κοσμοπολίτικη παραλία του, μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα! Ο κόλπος του είναι το σπίτι της χελώνας Caretta-Caretta, καθώς εδώ και στα απέναντι νησάκια Πελούζο και Μαραθωνήσι καταφεύγει για την ωοτοκία της. Η βόλτα μας θα τελειώσει στην πόλη της Ζακύνθου περνώντας μέσα από τον τουριστικό οικισμό του Καλαμακίου.

DURATION: 4:05’
STOPS: 7 (1,15’)
COST: 60€ per hour
ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ ΜΟΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ ΚΟΙΛΙΟΩΜΕΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΣ ΚΑΜΠΗ ΣΧΙΖΑ ΕΞΩ ΧΩΡΑ ΜΑΡΙΕΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΡΗΜΝΩΝ ΝΑΥΑΓΙΟ ΒΟΛΙΜΕΣ ΦΑΡΟΣ ΣΤΟ ΣΚΙΝΑΡΙ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΚΡΥΣ ΓΙΑΛΟΣ ΞΥΓΚΙΑ ΜΟΝΗ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ VANATO ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

 μοναστήρι ελευθερώτριας ζάκυνθος

Σε αυτή τη διαδρομή, θα επισκεφτούμε τα παραδοσιακά ορεινά χωριά και την απόκρημνη δυτική ακτή της Ζακύνθου, καθώς και μέρος της ανατολικής ακτής. Το πρώτο χωριό στο οποίο σταματάμε για 10 λεπτά, μετά από 9,5 χλμ., είναι το Μαχαιράδο. Η εκκλησία του είναι αφιερωμένη στην Αγ. Μαύρα και τον Αγ. Τιμόθεο. Είναι κτισμένη σε ρυθμό βασιλικής ενώ το εξαιρετικό σκαλιστό καμπαναριό της, είναι διάσημο για τις βενετσιάνικες καμπάνες του, οι οποίες είναι πολύ μελωδικές και ακούγονται σε όλο το νησί. Αφήνουμε τους ελαιώνες του Μαχαιράδου και ανηφορίζουμε στο βουνό. Αμέσως θα συναντήσουμε τη γυναικεία Μονή της Ελευθερώτριας, που έχει επενδυθεί με λαξευτή πέτρα και μοιάζει με φρούριο. Αν το επιθυμείτε, μπορούμε να διαθέσουμε 15 λεπτά για μια σύντομη επίσκεψη. Μετά από 7 χλμ. περίπου ξεπροβάλλει το χωριό Κοιλιωμένο με τα πέτρινα σπίτια του. Θαυμάζουμε την εκκλησία του Αγ. Νικολάου στην πλατεία και το αξιοσημείωτο νεοκλασικό καμπαναριό της, κατασκευασμένο το 1893 από λαξευτή πέτρα. Επόμενο χωριό, ο Αγ. Λέων, που οφείλει το όνομα του στον Άγιο Λεόνε, επίσκοπο της Κατάνια, του οποίου η εικόνα βρίσκεται στην γραφική εκκλησία που ανάγεται στον 14ο αιώνα. Εν συνεχεία, στρίβουμε αριστερά και εισερχόμαστε στο χωριό Καμπί με τα παλιά σπίτια, περικυκλωμένο από ελαιώνες και αμπέλια, να εκτείνεται ως το χείλος του γκρεμού, στη δυτική ακτή. Στο υψηλότερο σημείο του που ονομάζεται Σχίζα, υπάρχει ένας μεγάλος σταυρός, σε ανάμνηση των θυμάτων του Εμφυλίου Πολέμου. Η θέα είναι ακαταμάχητη κοιτάζοντας 300 μέτρα κάτω την βραχώδη απόκρημνη ακτή και τις λαμπερές αποχρώσεις της θάλασσας!

Συνεχίζοντας, φτάνουμε στη πλατεία της Έξω Χώρας, όπου υπάρχει ένας πελώριος πλάτανος 130 ετών και πίσω του η βασιλική του Αγ. Νικολάου ανεγερθείσα το 1700. Ο καθαρός αέρας και το άρωμα του θυμαριού ανανεώνουν τη διάθεσή μας για να συνεχίσουμε για το χωριό Μαριές. Ένα μεγάλο, καταπράσινο, ορεινό χωριό με την εκκλησία του αφιερωμένη στη Μαρία Μαγδαληνή, η οποία σύμφωνα με τη παράδοση, πηγαίνοντας στη Ρώμη σταμάτησε εδώ για να διδάξει το χριστιανισμό. Είναι βασιλική τρίκλιτη, του 15ου αιώνα, με αξιοσημείωτα έργα τέχνης! Λίγο πιο κάτω, θα δούμε την Αναφωνήτρια, ένα μικρό χωριό και το ιστορικό μοναστήρι της Θεοτόκου, στο οποίο μόνασε ο προστάτης του νησιού μας Αγ. Διονύσιος και έκρυψε εκεί το φονιά του αδελφού του όταν κυνηγημένος, του ζήτησε προστασία, και μετά τον συγχώρεσε και τον φυγάδευσε στην Κεφαλονιά.

 μοναστήρι αγίου γεωργίου κρημνών αναφωνήτρια ζάκυνθος

Ο μεσαιωνικός πύργος του 15ου αιώνα, η εκκλησούλα με την πολύτιμη βυζαντινή εικόνα της Παναγίας, που μεταφέρθηκε εδώ από την Κωνσταντινούπολη μετά την άλωση το 1453, καθώς και το κελί του Αγίου μας αξίζουν τη σημασία μας γι’ αυτό και σταματάμε για λίγα λεπτά.

Προσπερνώντας το χωριό και διανύοντας μια θαμνώδη διαδρομή με πεύκα και αμάραντους, θα αντικρύσουμε τη μαγευτική τοποθεσία της Μονής του Αγ. Γεωργίου Γκρεμνών. Ανεγερθείσα το 1540-50 περίπου, υπήρξε το πιο πλούσιο μοναστήρι της εποχής του. Σταματάμε για 15 λεπτά. Κατόπιν, επανερχόμαστε στο κεντρικό δρόμο και στο ύψωμα, όπου θα καταλήξουμε, υπάρχει μια εξέδρα από την οποία φαίνεται η πολυφωτογραφημένη παραλία Ναυάγιο. Η εξωτική παραλία, που έγινε το σήμα κατατεθέν όχι μόνο της Ζακύνθου αλλά και της Ελλάδας σε όλο τον πλανήτη! Θα σταματήσουμε για 15 λεπτά για να χαρείτε τον επιβλητικό πίνακα της φύσης, κάτω από τα πόδια σας. Τραβήξτε φωτογραφίες ανεβαίνοντας στην εξέδρα με κομμένη την ανάσα ή χωρίς! Μετά θα κατευθυνθούμε στο χωριό Βολίμες. Αποτελείται από τρείς ενδιαφέροντες οικισμούς, φτιαγμένους από πέτρα, πριν το σεισμό του 1953. Το χωριό αυτό είναι γνωστό για τα χειροποίητα κιλίμια, τις δαντέλες, το τυρί και το μέλι του. Στον οικισμό Μέσω Βολίμες ξεχωρίζει η εκκλησία της Αγ. Παρασκευής του 1633, που το εσωτερικό της μοιάζει με έργο τέχνης! Από εδώ, ο δρόμος θα μας οδηγήσει στο Κορίθι, από όπου μπορούμε να φτάσουμε στο ακρωτήριο Σχινάρι. Ο παλιός φάρος, η περιοχή ολόγυρα του καθώς και η θέα προς τη θάλασσα, συνθέτουν ένα ιδιαίτερο, απόκοσμο, ορεινό σκηνικό χωρίς αμφιβολία. Σταματάμε πάλι για 10 λεπτά.

 αγιος νικόλαος ζάκυνθος

Η περιπλάνηση μας μοιάζει ατέρμονη, όμως είμαστε σίγουροι ότι δεν χορτάσατε ακόμη το νησί γι’ αυτό, μας περιμένει το γραφικό λιμανάκι του Αγ. Νικολάου. Από’δω φεύγουν τα φέρη μπόουτ για Κεφαλονιά. Στην είσοδο του κόλπου υπάρχει το ομώνυμο νησάκι με τα ερείπια του Μοναστηρίου του Αγίου Νικολάου, το οποίο ανήκει στο Βατικανό. Ακολουθούμε τον παραλιακό δρόμο προς νότο, που μας φέρνει στη μαγευτική παραλία Μακρύς Γιαλός. Τα χρώματα της θάλασσας δεν περιγράφονται! Συνεχίζουμε για τα Ξύγκια, μια ιδιαίτερη αμμουδιά χάρη στο θειάφι που περιέχουν τα νερά της. Εν συνεχεία, θα επισκεφτούμε τη Μονή του Αγ. Ιωάννη του Προδρόμου του 17ου αιώνα. Η θέα προς τη νότια πλευρά του νησιού είναι πανέμορφη.

Το Καταστάρι, το μεγαλύτερο χωριό της Ζακύνθου, μας περιμένει λίγο πιο κάτω. Έχει άφθονα νερά και εκτεταμένους ελαιώνες. Επιστρέφοντας στη πόλη, ανάμεσα από εύφορα χωράφια, συναντάμε τα χωριά Αγ.Δημήτριος, Αγ.Κήρυκος, και Βανάτο, και τελειώνουμε την περιήγηση μας στην πλατεία Σολωμού, στην πόλη της Ζακύνθου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΑΞΙ

ZANTE TAXI ΠΙΑΤΣΕΣ

ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΑΣ;

ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΑΞΙ ΤΩΡΑ

Επιτυχής

Λάθος

Επιβεβαίωση