ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΦΑΓΗΤΟ & ΠΟΤΟ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

suggestions

ΤΟ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ: ΑΡΕΚΙΕΣ, ΚΑΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟ ΦΑΓΗΤΟ

Πηγαίνετε οπωσδήποτε να ακούσετε σε κάποια παραδοσιακή ταβέρνα Καντάδες και Αρέκιες!

Η Ζακυνθινή Καντάδα είναι παλιό παραδοσιακό, πολυφωνικό, μουσικό κομμάτι για χορωδία και τραγουδιέται με τη συνοδεία κιθάρας και μαντολίνου. Οι στίχοι έχουν ερωτικό περιεχόμενο και είναι μπολιασμένοι με την αγάπη για το ασθενές φύλλο. Είναι γραμμένοι από στιχουργούς και άλλοι είναι αυτοσχέδιοι.

Οι Αρέκιες είναι τραγούδια με ιδιαίτερο στυλ, που τραγουδιούνται με τέσσερις φωνές χωρίς τη συνοδεία οργάνου.

Σε μια φεγγαρόλουστη νύχτα λοιπόν, θα υποκλιθείτε μπροστά στον αιώνιο λυρισμό της Ζακύνθου, πίνοντας ντόπιο κρασί και δοκιμάζοντας τη ζακυνθινή κουζίνα, που είναι από τις μεγαλύτερες απολαύσεις κάθε επισκέπτη στη Ζάκυνθο. Το γεύμα σας θα εξελιχθεί σε ένα μαγευτικό σκηνικό, με το τραπέζι σας δίπλα στο κύμα ή σε μια ήσυχη λουλουδιασμένη αυλή ενός εστιατορίου, κάτω από τον έναστρο ουρανό της καλοκαιρινής βραδιάς, απολαμβάνοντας τις άκρως ενδιαφέρουσες γαστριμαργικές ιδιαιτερότητες που θα σας προσφερθούν

Αξίζει να γευτείτε ντόπια πιάτα, όπως: κόκορα ραγού με χοντρό μακαρόνι, χωριάτικο κοτόπουλο ραγού, κόκορα κρασάτο, κουνέλι στιφάδο, κοτόπουλο γεμιστό στη κατσαρόλα, κουνέλι με λαδοτύρι, μοσχαρίσια σπλήνα γεμιστή, μοσχάρι ραγού, παπαρδέλες με κιμά, αστακομακαρονάδα, χταπόδι κρασάτο, κουνέλι γεμιστό με ντόπιο τυρί στη σούβλα, μελιτζάνες σκορδοστούμπι, και άλλα πολλά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΑΞΙ

ZANTE TAXI ΠΙΑΤΣΕΣ

ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΑΣ;

ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΑΞΙ ΤΩΡΑ

Επιτυχής

Λάθος

Επιβεβαίωση