ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Ακολούθως, σας προτείνουμε αυτές, που κατά γενική ομολογία αποτελούν τις πιο προτιμητέες από τους τουρίστες και τους ντόπιους.

ΑΡΓΑΣΙ

παραλία αργάσι

Ν.Α. (4 χλμ. από πόλη)

Το Αργάσι έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο ανεπτυγμένα παραθαλάσσια τουριστικά μέρη. Είναι απλωμένο σε ένα κατάφυτο λόφο. Η παραλία του είναι δημοφιλής και την προτιμούν οι οικογένειες.

 

ΠΟΡΤΟ ΖΟΡΟ

παραλία πόρτο ζόρο

Ν.Α. (11 χλμ. από πόλη στην περιοχή Βασιλικός)

Χαλαρώστε, κολυμπήστε στην κρυστάλλινη καθαρή θάλασσα, βουτώντας από τα μεγάλα βράχια, σε ένα άκρως ειδυλλιακό σκηνικό. Υπάρχουν εστιατόρια και ομπρέλες για την προστασία σας.

 

ΜΠΑΝΑΝΑ / ΣΠΙΑΝΤΖΑ

παραλία μπανάνα

Ν.Α. (13 χλμ. από πόλη στην περιοχή Βασιλικός)

Μια ήρεμη αμμουδερή παραλία με κρυστάλλινα νερά. Δυο ελκυστικά Παραλία bar προσφέρουν ξαπλώστρες, ομπρέλες και μια χαλαρωτική θέα.

 

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

παραλία αγίου νικολάου

Ν.Α. (13,5 χλμ. από πόλη στην περιοχή Βασιλικός)

Ο Άγιος Νικόλαος με το ομώνυμο εκκλησάκι του πάνω στο βράχο, είναι η παραλία των νέων, με τη χρυσή άμμο. Υπάρχουν Παραλία bar, θαλάσσια σπορ, ξαπλώστρες και όλων των ειδών οι ανέσεις.

 

ΓΕΡΑΚΑΣ

παραλία γέρακα

Ν.Α. (16 χλμ. Από πόλη στην περιοχή Βασιλικός)

Ο παράδεισος! Η περιοχή του Γέρακα, είναι ο κυριότερος βιότοπος ωοτοκίας της Μεσογείου για τη θαλάσσια χελώνα Caretta-Caretta! Οι επισκέπτες διατείνονται ότι είναι μια από τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα.

 

ΛΑΓΑΝΑΣ

παραλία λαγανά

Ν. (9 χλμ. από πόλη)

Το πάρκο με τα δώρα! Ο κόλπος του Λαγανά, είναι το σπίτι της προστατευόμενης θαλάσσιας χελώνας Caretta-Caretta! Πολλές ταβέρνες, beach bar, οργανωμένες περιηγήσεις με βάρκες στα νησάκια Πελούζο και Μαραθονήσι. Εκεί που το φυσικό περιβάλλον παραμένει άθικτο, κολυμπήστε με τις χελώνες!

 

ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ

παραλία λίμνης κεριού

Ν.Δ. (16,5 χλμ. Από πόλη)

Ένας οικισμός με ιδιαίτερη ομορφιά και με αυτό το όνομα, απλώνεται στην αγκαλιά ενός κόλπου, έχοντας απέναντι το νησάκι Μαραθονήσι. Η εικόνα από ψηλά, δίνει την εντύπωση μιας λίμνης με καθαρό νερό. Υπάρχει η γραφική παραλία, με τα ψηλά αλμυρίκια ως το κύμα. Μπορείτε να δοκιμάσετε σε μια από τις ταβέρνες, τις τοπικές σπεσιαλιτέ.

 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

παραλία καλαμάκι

Ν. (5 χλμ. από πόλη)

Είναι μια κοσμοπολίτικη παραλία, που αποτελεί συνέχεια της απέραντης παραλίας του Λαγανά. Παρέχει όλες τις ανέσεις για τις διακοπές σας, θαυμάσια άμμο και καθαρά νερά. Ιδανική για οικογένειες!

 

ΤΣΙΛΙΒΙ

παραλία τσιλιβί

Β.Α. (6 χλμ. από πόλη)

Μεγάλη παραλία με χρυσή αμμουδιά, πεντακάθαρα νερά, πολλές τουριστικές εγκαταστάσεις, θαλάσσια σπορ, beach bar, και άλλες ανέσεις.

 

ΑΜΠΟΥΛΑ

παραλία άμπουλα

Β.Α. (10,5 χλμ. από πόλη στην περιοχή Τραγάκι)

Με παχιά άμμο και θέα στην Κεφαλονιά, ανάμεσα στο Τσιλιβί και τις Αλυκές. Μια ταβέρνα, ένα μπαρ και λίγες ξαπλώστρες. Ιδανική για όσους θέλουν ησυχία. Νερά εξαιρετικά καθαρά!

 

ΑΛΥΚΕΣ

παραλία αλυκές

Β.Α. (17 χλμ. από πόλη)

Είναι ένα όμορφο ψαροχώρι, με μια υπέροχη μεγάλη αμμουδιά, που παρέχει τη δυνατότητα για όλα τα θαλάσσια σπορ. Πήρε το όνομά του από τις αλυκές που υπάρχουν εκεί και παράγουν αλάτι.

 

ΨΑΡΟΥ

παραλία μπανάνα

Β.Α. (14 χλμ. από πόλη στην περιοχή Τραγάκι)

Ήσυχη, αμμώδης παραλία με πεντακάθαρη θάλασσα, σε ένα περιβάλλον γαλήνιο, χωρίς συνωστισμό. Θα χρειαστείτε την ομπρέλα σας. Δυο ταβέρνες προσφέρονται για σας.

 

ΜΑΚΡΥΣ ΓΙΑΛΟΣ

παραλία μακρύ γιαλού

Β.Α. (28 χλμ. από πόλη)

Μια από τις μαγευτικότερες παραλίες, με βαθιά, γαλάζια, καθαρά νερά και βότσαλο. Ιδιαίτερη μορφολογία σε αντίθεση με όλες τις άλλες παραλίες του νησιού. Θα πρέπει να πάρετε την ομπρέλα σας μαζί. Ταβέρνες σε απόσταση 200-500 μέτρων.

 

ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

παραλία δάφνης

ΚΑΜΙΝΙΑ (απόμερη), ΔΑΦΝΗ (εξωτική), ΜΕΛΑ (τροπική), ΙΟΝΙΟ (γαλήνια), ΠΛΑΚΑ (γραφική), ΜΑΥΡΑΤΖΗΣ (απόμερη), ΠΟΡΤΟ ΡΩΜΑ (μοναδική), ΓΑΙΔΑΡΟΣ (απάνεμη), ΑΜΜΟΥΔΙ (κρυστάλλινη), ΞΥΓΚΙΑ (εκκεντρική), ΝΑΥΑΓΙΟ (ονειρώδης), ΣΕΚΑΝΙΑ (απόκοσμη), ΠΟΡΤΟ ΚΟΥΚΛΑ (κούκλα!), ΠΟΡΤΟ ΒΡΩΜΗ (βραχώδης), ΔΡΟΣΙΑ (ήσυχη), ΛΗΜΝΙΩΝΑΣ (απόκρημνη), ΜΑΡΑΘΙΑΣ (βοτσαλωτή), ΠΟΡΤΟ ΡΟΞΑ (απόκρημνη), ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΛΙΜΩΝ (γραφική).

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΑΞΙ

ZANTE TAXI ΠΙΑΤΣΕΣ

ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΑΣ;

ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΑΞΙ ΤΩΡΑ

Επιτυχής

Λάθος

Επιβεβαίωση